donderdag 5 januari 2012

Afdingen

Half november kochten we bij de electronica-gigant Saturn een Samsung Galaxy Tab (met beschermmapje), een Wii-spelcomputer, enkele Wii-spellen en een 'uDraw' (een digitaal tekenpallet) dat in combinatie met het spel Pictionary voordelig werd aangeboden. Toen we met al die spullen in onze handen bij een verkoper stonden, schoten mij de verhalen van kennissen tebinnen over wat zij allemaal succesvol afdingen op de prijs. Ik nam me voor dat ook eens te doen. Maar wat ik ook probeerde, de verkoper liet mij zien dat de Saturn-kassa hem geen mogelijkheid gaf te prijzen te verlagen. Nou vooruit dan, uiteindelijk mocht ik het beschermmapje van de Galaxy Tab meenemen voor € 20 in plaats van € 40.

Na het afrekenen spraken Wilma en ik af dat een aantal zojuist aangeschafte dingen pas met de kerst (dus pas over anderhalve maand) zou worden uitgepakt.
Vlak voor de kerst zag ik bij toeval de uDraw met het Pictionary-spel in een andere winkel staan voor € 50 euro; € 30 euro lager dan wat we in november hadden betaald.

Ik besloot thuis de aankoopbon op te zoeken en te kijken of ik het ding kon terugbrengen bij Saturn. De verpakking was immers nog niet open geweest. De bon vond ik snel, maar tussen alle electronica-spullen en games op de bon trof ik nergens de uDraw aan. Wél het op de doos vastgebonden Pictionary-spel van     € 25. Waarschijnlijk is bij de kassa de streepjescode van Pictionary gescand, in plaats van die van de uDraw.

Misschien moet ik dat afdingen in de toekomst maar laten, en gewoon hopen op af en toe een mazzeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten