donderdag 16 juli 2009

Pet en snor

Omdat de school van Bastiaan 15 jaar bestond was het tijdens de een-na-laatste schooldag vorige week groot feest. Alle kinderen mochten verkleed als hun held naar school komen, er werden pannekoeken gegeten en 's avonds was er voor de ouders een soort musical waar alle kinderen aan deelnamen.

Bastiaan wilde persé verkleed als Super Mario,
de held in vele computerspelletjes. Een kant-en-klaar Mario-outfit bleek echter niet te bestaan, dus moesten we zelf aan de slag. Al met al viel de zoektocht naar spullen mee: met een plaksnor uit de feestwinkel, een pet die ik in een rek bij V&D ontdekte en op de markt gekochte bretels kwamen we een heel eind. Na de snor in Mario-formaat geknipt te hebben en het bevestigen van een Mario-logo op de pet klopte het helemaal.

In de klas kwam iedereen bewonderend op hem afstormen en bij de musical werd Mario - terwijl het met z'n klasgenoten heen en weer rende toen 'opzij, opzij, opzij' werd gedraaid - luid aangemoedigd. Erg geslaagd dus!

Over geslaagd gesproken. Mario heeft er in groep 5 niet met zijn pet naar gegooid en mag met een super-rapport volgend schooljaar naar level 6.

Dat zit dus wel snor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten