donderdag 14 mei 2020

Het krijt-complot

Ze zijn u vast wel eens opgevallen tussen de gewone krijttekeningen op straat, die tekeningen met door rechte lijnen van elkaar gescheiden gekleurde vakjes. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat deze tekeningen waarschijnlijk niet zijn vervaardigd door kinderen of volwassenen die elkaar in deze rare tijden een hart onder de riem willen steken, willen feliciteren of opvrolijken. Naar verluid zijn ze gemaakt door buitenaardse wezens die nu - nadat ze enkele jaren geleden draaierig waren geworden van het ‘s nachts maken van graancirkels - op deze manier met elkaar communiceren.
Inmiddels hebben wetenschappers de communicatie-codes ontrafeld. De tekeningen zijn stratenplannen en uit de correspondentie tussen ET en z’n collega’s is op te maken dat ze een eind willen maken aan de globalisering op onze planeet. Ze willen namelijk voorkomen dat we door onze scholing en door op wereldniveau samen te werken net zo slim worden als zij. Daarom hebben ze onlangs een virus verspreid dat ertoe heeft geleid dat scholen dicht moeten, dat mensen niet gemakkelijk kunnen reizen om ervaringen te delen en dat de argwaan tussen verschillende continenten doet toenemen. Vooral het roze krijt schijnt het virus te bevatten dat onze intelligentie uiteindelijk terugbrengt naar het niveau van het geologische tijdperk dat duurde van ongeveer 145 tot 66 miljoen jaar geleden. Net als nu was dat een periode - die we niet geheel toevallig Krijt noemen - met een relatief warm klimaat en een hoge zeespiegel.

Dat de pandemie niet is veroorzaakt door een laboratorium uit Wuhan, door Bill Gates of door 5G-straling weet ik zeker sinds ik afgelopen week in een onopvallend hoekje van ons winkelcentrum een vervoermiddel van de aliƫns zag staan! De overeenkomsten tussen de krijttekeningen en het logo op hun ruimteschip zijn namelijk overduidelijk!
Excuus, ik schreef deze blog zittend in het zonnetje met een biertje bij de hand. #blijf thuis doet rare dingen met een mens...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten