donderdag 12 augustus 2010

Vakantieherinneringen

De zomervakantie zit er weer op. Door omstandigheden hebben we de vakantie dit jaar voor de verandering in eigen land moeten doorbrengen, en dat is ons goed bevallen. Inmiddels is alles weer gepoetst, gewassen en opgeborgen, zodat vrijwel niets ons meer herinnert aan de vakantie.

Die herinneringen halen we dan weer op met het bekijken van de foto's en film. Want het maken van een fotoboekwerkje en vakantie-DVD is een mooie tijdsbesteding voor de komende avonden.

Bastiaan heeft ook veel lol in het monteren van onze eigen films en heeft afgelopen week voor de lol alvast een 'trailer' gemaakt; je weet wel, zo'n opzwepend stukje met hoogtepunten waarmee bioscoopbezoekers lekker worden gemaakt.

En dat pakt hij heel serieus aan hoor. Zo voorzag hij de trailer ook van die kijkwijzer-icoontjes. Om een of andere reden fascineren die hem. 'AL' had hij erbij gezet, omdat de film voor alle leeftijden geschikt is. Maar ook het icoontje 'grof taalgebruik' had hij erbij geplaatst.
Toen ik hem lachend om uitleg vroeg zei hij 'nou eeeh, dat zal vast toch wel een beetje'. Ik weet dat het niet waar is, want het opzetten van de voortent komt helemaal niet voor in de film...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten