donderdag 17 juni 2010

Standje

Een collega van me schijnt een sterke voorkeur te hebben voor standje 1. Ik verdiep me er eerlijk gezegd nooit zo in; zo'n nummertje zegt me niets. Maar toen het onderwerp laatst tijdens een lunch ter sprake kwam, bleken ook de andere, vrouwelijke tafelgenoten zijn enthousiasme te delen. Vooral nu de dagen langer worden en de zon de huid bruint is dit standje voor velen favoriet.

Ik wil me eigenlijk niet te veel door hen laten beinvoeden als het om dit soort onderwerpen gaat. Tenslotte is dit iets wat ieder voor zich moet weten en waar je vooral met je partner samen uit moet zien te komen. En ik had het heus aleens eerder geprobeerd hoor, maar de laatste tijd hield ik vast aan standje 3. Vooral ook omdat dat Wilma's voorkeur heeft.

Maar onlangs, aan het einde van zo'n zwoele zomeravond, besloot ik standje 1 toch maar weer eens te proberen. En eerlijk gezegd beviel het me prima. Het blijft vind ik weliswaar een heel gedoe, maar toen ik erna onder de douche stond was ik dat allemaal zo weer vergeten. En daarna moest ik de tondeuse natuurlijk nog schoonmaken en opbergen. Ik heb kammetje 1 er maar op laten zitten voor de volgende keer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten